Antwoord van de dagAnnemarie van Gaal

Stuur deze pagina door:

sluit
Annuleren

Annemarie van Gaal

Financieel deskundige

Annemarie van Gaal (1962) is ondernemer, investeerder, uitgever en deskundige op televisie. Ze heeft de uitgeverij Independent Media in Moskou opgezet en later tijdschriftenuitgeverij AM Media in Amsterdam. Ze heeft haar eigen consulting en mediabureau Van Gaal & Company, dat zich heeft gespecialiseerd in adviezen en uitgaven op het gebied van financiële communicatie.

Annemarie heeft twee boeken geschreven, geeft lezingen en verzorgt dagvoorzitterschappen voor onder andere financiële instellingen. Verder is ze bekend van de tv-programma's Dragon's Den, Ten Einde Raad en Een Dubbeltje Op Zijn Kant.

Op de website Mijn Geld beantwoordt Annemarie regelmatig een vraag op financieel gebied. Door haar ondernemerschap en ervaring in de tijdschriftenwereld is Annemarie's specialiteit het vertalen van ingewikkelde materie naar begrijpelijke taal.

Antwoord van de dag

 

Annemarie van Gaal en het team van experts beantwoorden vragen over financiën.

Omdat financiële onderwerpen lastig zijn, zult u begrijpen dat we veel vragen ontvangen. Annemarie en het team van experts beantwoorden regelmatig deze vragen. Het is namelijk belangrijk om Financieel Fit te zijn, zowel nu als voor later. In deze rubriek vindt u een hoop financiële vragen met bijbehorende antwoorden. Wellicht zit er ook een antwoord bij op uw financiële vraag.

Financieel fit

Financieel fit is uw geldzaken op orde hebben én houden. Nu, en met het oog op de toekomst.

ING is supporter van spaarders

Waar u ook voor spaart, de ING support u op alle mogelijke manieren. Met slimme tools, deskundig advies en leuke acties....

Test uw financiële kennis

Benieuwd naar uw financiële kennis? Doe de FQ-test met vragen over wonen, sparen, beleggen en verzekeren.